Sommerprogram

Grytenholm Isigard 2019

Ri Islandshest – gjør sommeren til en fest!

Vi har åpent det meste av sommeren, og rir i utgangspunktet hver dag.

Isicamp 1 – 24.juni til 26.juni

For de yngste rytterne har vi i år tilbud om 3 dager på rideleir – dagtid rett etter skoleslutt.  Aldersgruppn er i hovedsak 6 – 9 år, og du opplever å kose deg med hestene fra kl. 9 – k. 15.30. Du rir på banen og på tur hver dag, steller hestene og lærer om hester.  Vi har leker og andre hesteaktige opplegg disse dagene.  Du trenger å ta med deg mat og drikke for hele dagen, samt at du kler deg etter været.  Inntil 8 deltakere, og pris per deltaker er kr 1.800,-.  Velkommen!

 

Isicamp 2 – 28.juli til 1.august

Dagleir med overnattingstur til Vesterås 31.7 til 1.8. Inntil 12 deltakere. Her lærer du mye om islandshesten gjennom allsidige aktiviteter med hest. Minstealder er 9 år, pris kr 2800,-.

HESTEVANDRING

Denne sommeren tilbyr vi et litt annerledes heste-aktivitetsprogram: Vandre med hester. Her blir du kjent med hvordan det er å være med i hesteflokken og studere hestenes væremåter mot hverandre i tett kontakt med blomster og andre vekster. – Nærmere info om datoer, pris og opplegg – følg oss på facebook og instagram

 

DAGSKURS MED RYTTERYOGA

Utover sommeren setter vi opp kursdatoer med Rytteryoga – bli kjent med kroppen din og bli bevisst på balanse og samspill med hesten. Følg mer på facebook for info om datoer, program og priser

Vi skreddersyr dessuten andre opplegg etter dine ønsker. Dette kan blant annet være kortere turer, undervisning på bane eller overnattingsturer.

NYTT AV ÅRET FRA OG MED MAI

VAFFELTUR TIL TORSÆTRA. Varighet 3-4 timer med vaffelrast. Pris kr 800 inkl. vaffel og kaffe/te

Velkommen til late sommerdager på Grytenholm Isigard! 

 

Ring oss nå!