RIDELEIR 2020

Vi arrangerer rideleire også denne sommeren, og vi gleder oss til en god hestesommer, nå som vi i Norge er på ferie i vårt eget land.  Denne sommeren gleder vi oss til å gjennomføre 3 rideleire i juli:  ISISCAMP 1 – 1. – 3.juli, ISICAMP 2 13. – 15.juli og ISICAMP 3 26. – 30. juli.

ISICAMP 1 –  onsdag 1.juli til fredag 3.juli og ISICAMP 2 – mandag 13.juli – onsdag 15.juli er for ryttere under 9 år eller som er helt ferske – her er det inntil 5 deltakere.  Begge leire er dagsleire, der du kommer kl. 09.00 og avslutter kl. 15.30.  Vi rir både på banen og på tur hver dag, bortsett fra siste dagen, da vi har et eget morsomt rideopplegg.  Du må ha med deg egen mat og drikke hver dag.  Det er også mulighet for å ta Rideknappen 1 på disse leirene.  Vi følger gjeldende smittevernbestemmelser fra myndighetene.  Det blir tid til masse hestestell/hestekos, samt at du lærer masse nytt om islandshestene.  Du får sikkert nye venner også.  Pris kr 1850,-.  Påmelding er bindende, og du kan melde på ved å ta kontakt med oss ved å ringe oss på 412432, på vår facebookside eller e-post til olearild@live.no.  Velkommen til rideleir på Grytenholm Isigard !

ISICAMP 3 går fra søndag 26. juli –  torsdag 30. juli og er for ryttere som har fylt 9 år og som har rideerfaring.  Vi har arrangert denne typen rideleire siden 2005.  Fremmøte er kl. 09.00 – 16.30 hver dag.  I år er det ennå uklart om vi får til overnatting her, om det blir, så må deltakerne selv ta med eget telt. Det blir baneøkt, tur og teori hver dag, bortsett fra at vi Allritt og rideoverraskelser de to siste dagene.  Programmet fra de tidligere årene er vesentlig forandret, men det blir også anledning til å ta Rideknappen siste dag.  Pr. i dag ser vi for oss å ha 2 ridegrupper på inntil 4 deltakere – dvs. inntil 8 deltakere totalt, men dette kan bli forandret i tråd med gjeldende smittevernregler.  Deltakerne må ha med mat og drikke selv, bortsett fra når vi har felles bespisning. Pris er kr 2800,- Påmelding er bindende.  Ta kontakt på 41243209 på vår FB side eller olearild@live.no

 

Ring oss nå!