RIDELEIR 2019

Isicamp 1 24.juni til 26.juni

Sommeren 2019 arrangerer vi våre 2 rideleire Isicamp 1 og Isicamp 2.

ISICAMP 1 24.juni til 26.juni er en dagleir for de yngste rytterne med eller uten særlig rideerfaring. Vi starter mandag 24.6 kl. 09.00 og holder på til 15.30, som vi gjør de to andre dagen også. Mandag og tirsdag har du med deg matpakke og drikke, mens onsdag griller vi eller serverer pizza. Gjennom baneridning og turridning, samt hestekunnskap lærer du hver dag mye om hester. Onsdag har vi rytterleker, oppvisning og kostymetølt. Pris kr 1800,-, maks. 8 deltakere – minstealder 6 år. Gjør livet til en fest – ri islandshest !

ISICAMP 2 – 28. juli til 1.august – rideleir med islandshest gjør livet til en fest !

Vil du lære mye om islandshesten og få nye hestevenner, er det gøy å være på rideleir. Siden 2005 har vi arrangert rideleire om sommeren, og fokuset vårt er å bli kjent med og glad i å ri islandshesten både på banen og på tur. Isicamp 2 starter søndag 28.7 kl.10 og er i utgangspunktet en dagleir, men vi rir på en lengre tur til Vesterås hvor vi overnatter fra onsdag til torsdag. Rideleiren passer fra 9 år og oppover.

Det vil bli aktiviteter med hest og hestekunnskap, samt naturopplevelser på rideturene våre, som går i all slags vær.  Hele tiden har vi fokus på lek og moro med hest. Søndag og mandag har vi ridning på bane og på tur, samt teori.  Allrittet på tirsdag er ett av høydepunktene, der du som rytter får prøve allsidighet og samarbeid med hesten din. Har du lyst til å ta Rideknappen, er det mulighet til dette også på onsdag. Denne dagen rir vi også over til Vesterås, hvor vi har sosialt samvær og overnatter.

Premieutdeling etter Allrittet, rytterleker, og kanskje dukker spøkelset opp? Tilbake på Grytenholm på torsdag spiser vi deilig lunsj før vi avholder en fengende avslutningsoppvisning, som gir alle gode minner.  Pris kr 2.800,-  som bl. a inkludere 3 måltider og overnatting i forbindelse med turen til Vesterås – inntil 12 deltakere. Vi har gode og trygge rideassistenter i tillegg til vår fantastiske turleder, Ole Arild i tillegg til Inger-Lise, som er ridepedagogisk leder for det hele. Ofte tar vi inn kunnskapsrike bidragsytere utenfra, som gir oss gode impulser. Har du lyst til å vite og lære mer, samt å ha det gøy?

Priser

Her er vår prisliste på alle forskjellige timer, kurs og leirer. Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale om det skulle være noe du lurer på.

300/ kr
Enkelt time
300,- pr time
Ridekurs 2019
Grytenholm Isigard

Les mer om ridekurs 2019 her!

2350/ kr
Ridekurs
12 ganger
2350,-
Ridekurs 2019

Les mer om ridekurs 2019 her!

1650/ kr
For de yngste barna
3 – 6 år
8 ganger
1650,-

Les mer om KNØTTIS KURS her!

“Jeg har vært med på rideskole på Grytenholm Isigard, og det er det beste jeg har gjort noen gang. Veldig lærerikt og morosamt”

....
Julie
Juliestudent

“Jeg har vært med på rideskole på Grytenholm Isigard, og det er det beste jeg har gjort noen gang. Veldig lærerikt og morosamt”

....
Henriette
Henriettestudent

“Jeg har vært med på rideskole på Grytenholm Isigard, og det er det beste jeg har gjort noen gang. Veldig lærerikt og morosamt”

....
Heidi
Heidistudent
Ring oss nå!